Studio Moesstraat | praktijkaanbod

In Studio Moesstraat worden individuele behandelingen gegeven door diverse therapeuten en behandelaren. Het aanbod bestaat uit dans- en bewegingstherapie, holistische massage, (stem)coaching en reading. Vanaf december 2019 houdt bewegingstherapeut Jacques van Eijden elke maandag en woensdagmiddag praktijk in Studio Moesstraat. Betty Post is met Stemwerk om de week op dinsdagmiddag beschikbaar.

Hieronder geven Emma Putman en Bertine van Aalderen een toelichting op hun aanbod. Betty Post doet dat op deze site bij Cursusaanbod. Voor meer informatie over het aanbod van Jacques van Eijden zie somaticmovementinstitute.com.

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken, neem dan contact op met de betreffende therapeut of behandelaar.

Praktijk Lilibooi | Lilian Mual
Reading | Bertine van Aalderen

Praktijk Lilibooi Natuurlijk in balans
Hormoontherapie voor burn-out, PMS en de overgang

Praktijk Lilibooi richt zich op vrouwen met hormonale klachten zoals burn-out, PMS en de overgang. Als orthomoleculair hormoontherapeut richt ik
me op het herstellen van een chronische disbalans in het hormoonstelsel. Met voeding & leefstijlcoaching, kruiden & supplementen, massage
& APS-therapie stimuleren we het zelfherstellend vermogen van het lichaam, zodat je lichaam op een natuurlijke manier weer in balans kan komen. Je krijgt veel kennis & tools om weer volledig de regie te krijgen over je leven.

Ervaar je veel stress of ga je richting een burn-out? Heb je last van PMS- of overgangsklachten en verlang je naar meer energie en vitaliteit? Ik zou je graag willen begeleiden op weg naar een gezond, fit en vitaal leven.
Maak een afspraak en je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Een kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend.
Een hartelijke & gezonde groet,

Lilian Mual
Orthomoleculair hormoontherapeut
Massagetherapeut
Verpleegkundige

Contactgegevens
T: 06 558 754 39
E: lilianmual@gmail.com
W: praktijk-lilibooi.nl/
terug naar boven >


Reading | Bertine van Aalderen
Een aurareading geeft informatie over jou en je leven, je beweegredenen en je mogelijkheden. De aura (je uitstraling) bevat informatie over wie je bent, wat er binnen in je gebeurt en is gebeurd, wat je kwaliteiten en eventuele belemmeringen zijn. Mijn ervaring is dat een reading je makkelijk in contact brengt met jouw eigen, unieke kwaliteiten en inzicht geeft in aandachtspunten. Deze (h)erkenning heeft een positief effect op de manier waarop je naar jezelf kijkt.

In reacties na afloop van een aurareading komen de volgende woorden vaak terug: herkenning, verhelderend, stimulerend en ontroerend.

Afspraak
Benieuwd naar wat een reading over jou vertelt? Neem dan contact met me op! Dat kan via mail of bel 06 1100 35 71. Onder Programma op deze website lees je wat de mogelijkheden en de kosten zijn.
Meer informatie vind je op mijn website: bertinevanaalderen.nl/reading

Bertine van Aalderen
Aan de Academie voor Spirituele Integratie (ASPI), opleidingen voor de energetische en psychosociale gezondheidszorg in Krommenie, heb ik in 2009 een tweejarige beroepsopleiding tot Energetisch begeleider afgerond. Ik heb onder andere examen gedaan in aurareading. Van 2009 t/m 2015 heb ik sessies verzorgd bij Mevlana (voormalige boekhandel in Groningen). Vanaf maart 2015 houd ik praktijk in Studio Moesstraat. Daarnaast ben ik één zaterdag in de maand in Yantra om readingen te doen.
terug naar boven >